8.17.2013

uoy kcuf

Hej Natalie, vill du radera fredag & lördag? 

Klicka då --->här<--- *KLICK, KLICK, KLICK*


Fredag började med att jag träffade Lisa. Hur trevligt som helst, och såg deras lägenhet! Så fin alltså, vill flytta in direkt, haha. Sen ringde Fredrik och sa att han hade råkat tanka bensin i mammas och pappas dieselbil så det var inte så himla roligt. Nu har vi ingen bil och framförallt mamma och pappa. De åker ju till Cypern på måndag men ändå. Så ja, lite jobbig dag igår.

Dagen idag började sådär för mig, sov skitdåligt i natt. Var jättevarmt och hade ont i magen så var ingen bra start. Så vi skulle mot Erikslund och shoppa lite. Åker från netonnet och då börjar det ryka ur vår seat-bil. Så det var bara att stanna vid vallby museum och typ grina. Usch, så himla jobbigt allt blir bara. Ja, så nu måste vi leta bil - dels för att Fredrik pendlar och vi måste helt enkelt ha en. Men det går ju liksom inte att skita fram pengar och köpa en i morgon.

Hejdå bajsliv. Fan vad du ska ställa till med skitsaker ibland. Var så himla glad i fredags när mina csn pengar hade kommit in, sen händer allt detta på två dagar.

fakk u.

Inga kommentarer: