10.06.2013

Idol 2013, woop woop

I fredags åkte jag, Fredrik, Therese, Thomas och Sol till stockholm för att kika på Idol. SJUKT bra, alltså allt låter så mycket bättre live. Elin Bergman är ju bäst, hoppas hon vinner! Men alla är riktigt duktiga, kan tänka mig vilken press det måste vara.

I studion var det FETT varmt kan jag tala om, herre. Ah, och vad serverar de till publiken som sitter på läktaren där vi satt (29 grader, värmerekord, hahaha)?? JO, en dricka med grönt te och passion som gick ut i september.. mmm, gott! :p

När det var slut stod vi och väntade på att Anders Bagge skulle komma ut från sin intervju så vi kunde få ta kort med honom. Som tur var, satt Thomas och Fredrik utanför studion och där gick han. Så de ropade på oss, så fick vi ta kort med han! Fett stolt ;) haha. Han är så himla gullig!


Efter vi fick kortet, tror Therese var gladast av oss alla, hahaha, så åkte vi hem igen. Somnade i bilen och vaknade upp när vi var hemma igen. Sjukt trevlig och rolig kväll, fick några skrattattacker på hemvägen, livet.

hahaha, Thomas. 

Fredde och Sol!

Fina Therese!

Voila!

Glasögonormarna ;)

Ah, man fick ju ett kort på Gabbe också ;) 


Inga kommentarer: