6.24.2012

Kevins födelsedag och redigering!

Halloj mina friendos!

Sitter här nyduschad, lyssnar på Bon Iver (som är min vardagsmat nu förtiden!) och är sjukt trött. Helgen har varit igång i 110 % kan man väl säga. Midsommar firande, jobb inom företaget och sedan kalas.

Kan börja att berätta om jobbet igår. Elias och jag åkte mot stadshotellet i Västerås för att testa att fotografera bilder, dels i ett hotellrum och sedan en bröllopsdukning. Det gick bra men var lite svårt eftersom det är ingenting vi har gjort tidigare, och att få till ALLA detaljer - shit. Det är inte bara att tänka på att få vinkeln rätt utan det är så mycket detaljer som ska stå rätt, ljus ska falla in fint, gardiner ska hänga snyggt osv. MEN det är så jävla roligt. Att få planera, tänka hur det skulle kunna bli ännu bättre, det är ju så mycket arbete bakom varje bild. Idag redigerade vi bilderna och skickade in dem, så nu är det bara att vänta på svar!

Födelsedagskillen!
Tänkte göra ett inlägg om golf eventet som vi var och fotograferade. Lägga in lite bilder från den dagen, det blir hur bra bilder som helst verkligen :)


Idag så nalkades det kalas ute i borgåsund för Kevin som ska till Australien i sommar som utbytesstudent (världens längsta mening!). Det var supermysigt, god fika och härlig atmosfär. Det spöregnande men det var bara mysigt på något sätt.

Sedan åkte vi alla hem till var och sig.
Jag åkte hem till mor och far för att se bilderna från Cypern - AVIS.... alltså. vattnet är ju så FINT. Helt stört. Ska nog ta en sista minuten, gud vad härligt det skulle vara alltså. Och då blir det definitivt Cypern!

Ja, i morgon börjar sommarjobbet för denna kommande sommar och det ska bli skönt. Komma igång samt att få träffa massor med människor och mina arbetskamrater.
Ha en fin kväll, kramar!

1 kommentar:

Jenny Frank sa...

SV: ja, Dublin är värt varenda minut! Åk dit för bövelen!

Å Cypern.. Håller helt klart med om vattnet. Bästa dykvattnet ever!