5.20.2013

Göteborg pt. 2

Lördag invigdes med sol och ensam morgon medan bästis jobbade mellan 05.00-13.00. Duschade, käkade frukost, kollade lite i mobilen och diskade undan allt innan jag skulle ta en promenad mot slottsskogen. Denna dag var det alltså Göteborgsvarvet, och de skulle starta i slottsskogen så det var hur mycket folk som helst. Lyckades pricka in samma helg detta år också! (JA, på tåget fick jag åka med samma sällskap som jag gjort året INNAN. Och de luktar inte gott, är väldigt konstiga och ja. Hur lyckas man?!)

Iallafall, gick och köpte en glass och en ramlösa och satte mig och kika när det var lilla minivarvet för alla småbarn. Så söta!! Fick medaljer och de fick springa hur många varv de ville på 250m. En kille hade sprungit 15 varv, haha! Gick och satte mig på en bänk sen och solen stekte. Fick årets bränna också, jajamän.







Ni ser ju lite av brännan här, haha. SÅ FULT!
Gick vidare hemåt till Elina för klockan började bli ett. Vi skulle åka mot Frölunda torg för att shoppa! Hellre där än nordstan där tusen människor skulle tillbringa sin tid. MEN, vägen dit var en mardröm. FULLSMOCKAT inne i spårvagnarna. Det var så himla kvavt ute och när man kom in i en spårvagn ville man bara åka till antarktis och rulla i snön ärligt talat. Fyfan alltså, folk svettades och nej. Mardröm. Men vi kom fram till frölunda torg och shoppade lite kläder. Sedan fikade vi innan vi åkte hem igen och det var samma sak där. Tusentals människor hoppade på spårvagnarna så vi hoppade av tidigare och gick mot hemmakväll. Hyrde tre filmer sen gick vi hem och gjorde tacos och myskvällen var igång :)




Klart man tar fram matbordet framför sängen, awyeah!


Somnade vid halv ett ungefär men sov sjukt dåligt p.g.a värmen :( Men en rolig lördag var det!

Inga kommentarer: